TCL presenteert de Alcatel 3x met Super Full View-display

06 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
alcatel-3x-ifa-2019

Alcatel is tijdens de IFA aanwezig met onder meer de Alcatel 3x: een smartphone met een zogenaamde Super Full View-display. Ook zit er een drievoudige camera op het apparaat, waardoor je er ook prima foto's mee zou moeten kunnen maken.

Dit is de Alcatel 3x

De Alcatel 3x is een smartphone met een 2.5D dubbelzijdig glazen ontwerp tegen een scherpe prijs. Het apparaat beschikt over een 6,52-inch HD+ Super Full View-display met mininotch, evenals een screen-to-body-ratio van 89 procent voor scherpe details en visuals. Daarnaast is de nieuwe Alcatel in het bezit van een octacore-processor en een batterij met een vermogen van 4.000 mAh. Ook is de nieuwe smartphone aan de achterzijde voorzien van drie veelzijdige zestien megapixel-, acht megapixel- en vijf megapixelcamera’s.

Die camera’s beschikken over een combinatie van realtime bokeh, supergroothoek, nachtvideo en AI-scènedetectie. De Alcatel 3x is uitgerust met een speciale one-tap-knop voor snelle toegang tot de Google Assistant. Van het opstarten van apps tot en met het gebruiken van de handige Google Lens-functie: Google staat altijd voor je klaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Alcatel 3x is later dit jaar verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 159,99 euro (4 + 64 GB). De variant met een groter geheugen (6 + 128 GB) zal verkrijgbaar zijn in geselecteerde landen voor een adviesprijs vanaf 189,99 euro. Beide varianten hebben de kleur Jewelry Black.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)