Stemassistent Bixby niet meteen beschikbaar bij lancering Galaxy S8

12 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
bixby-samsung

De slimme stemassistent Bixby zal niet meteen beschikbaar zijn wanneer de Samsung Galaxy S8 en S8+ worden uitgebracht. Consumenten in de Verenigde Staten krijgen deze lente toegang tot de assistent; over andere landen is nog niets bekend.

Bixby niet meteen naar de Galaxy S8 en S8+

Mocht je de Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ hebben gereserveerd omdat je uitkeek naar de slimme stemassistent Bixby, dan hebben we helaas slecht nieuws: de stemassistent zal namelijk niet meteen beschikbaar zijn tijdens de lancering van de nieuwe smartphoneserie. Sommige onderdelen zullen al wel beschikbaar zijn, maar de assistent aansturen met je stem zal niet lukken tot een later moment. Consumenten in de Verenigde Staten krijgen deze lente toegang tot de dienst; over andere landen is helaas nog niets bekendgemaakt.

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op 28 april beschikbaar voor respectievelijk 799 euro en 899 euro. De smartphones zijn leverbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. Met de bijgeleverde oordopjes (getuned door AKG, van Harman) ter waarde van 99,99 euro, belooft Samsung een goede geluidskwaliteit. Wie voor 19 april een toestel bestelt, ontvangt de Galaxy S8 of Galaxy S8+ acht dagen voor de releasedatum. Ook zal de Samsung DeX dan verkrijgbaar zijn. Die accessoire zal ongeveer 150 euro kosten.

Reacties (0)