Spotify test stilletjes een nieuwe app voor afspeellijsten: Stations

31 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
spotify-stations

In Google Play tref je sinds kort een nieuwe applicatie van muziekstreamingdienst Spotify aan, die geheel in het teken staat van afspeellijsten: Stations. De app is echter momenteel door geen enkele smartphones, tablet, tv of mediaspeler te downloaden.

Dit is Spotify Stations

In Google Play tref je nu Stations aan, een app van muziekstreamingdienst Spotify die geheel in het teken staat van afspeellijsten. De dienst omschrijft de app zelf als gratis en experimenteel. Zelf testen lukt vooralsnog niet, omdat de app nu met geen enkele smartphone, tablet, tv of mediaspeler werkt in Europa. De app wordt alleen getest in Australië. Ondanks het feit dat de app dus nog niet te testen is, verklappen de screenshots al wel het één en ander. Zo moet muziek luisteren en gemakkelijk en vrijwel pijnloos proces gaan worden.

Spotify meldt dat Stations direct begint met muziek streamen wanneer je de app opent. De afspeellijsten die je kunt uitkiezen worden groot in beeld gebracht, waardoor je snel kunt kiezen en tappen. Je hoeft zelf dus niets te typen. Omdat de app gratis is, krijg je wel te maken met advertenties. Nummers overslaan is niet mogelijk, ook niet voor mensen met een Spotify-abonnement. Verder bevat de app ook Discover Weekly en Release Radar, zodat je die twee populaire afspeellijsten niet hoeft te missen – ongeacht de app die je gebruikt.

Wanneer Stations zal worden uitgebracht is nog niet bekend. Ook is er nog niets bekend over een iOS-versie.

Stations by Spotify


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)