Spotify op Android krijgt optie voor herschikken afspeellijsten

29 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
Spotify

Spotify heeft bevestigd dat Android-gebruikers binnenkort ook de afspeellijsten van een nieuwe indeling kunnen voorzien. Deze optie is momenteel al beschikbaar voor iOS-gebruikers. Wanneer Android-gebruikers dit kunnen doen, is vooralsnog onbekend.

Spotify op Android krijgt begeerde iOS-functie

Spotify is momenteel één van de meest populaire streamingdiensten van dit moment. Die voorsprong kun je onder meer behouden door de introductie van nieuwe functies voor mobiele apps. Hoewel de muziekstreamingdienst apps aanbiedt op Android en iOS, bieden die apps niet dezelfde functie aan. Eén functie waar iOS-gebruikers over beschikken en Android-gebruikers niet, is de mogelijkheid de nummers in de afspeellijsten opnieuw in te delen. De dienst heeft inmiddels bevestigd dat deze functie nu ook onderweg is naar Android.

In een reactie heeft Spotify hier het volgende over laten weten.

We’re really excited to announce that the right folks are now working on this idea. An upcoming version of Android will see this feature initially released to a small number of users. We’ll post here again once we have more news to share.

Hoewel de functie dus nog niet beschikbaar is, is het wel fijn om te weten dat er achter de schermen aan wordt gewerkt en dat de update in de toekomst wordt uitgerold.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)