Specificaties van Microsoft’s 7 inch Xbox Surface tablet gelekt

18 juni 2012 1 Minuut 0 Reacties
xbox-surface-concept

Microsoft heeft voor komende nacht (00.30 Nederlandse tijd) een grote aankondiging gepland staan maar wat de softwaregigant nou exact zal tonen is nog onduidelijk. Wellicht zijn de details over de Xbox Surface tablet die vandaag opgedoken zijn een indicatie van wat ons te wachten staat. Het maakt de komst van de tablet in ieder geval een stuk realistischer.

Xbox Surface tablet

De Xbox Surface tablet wordt, zoals de naam al aangeeft, een belangrijke companion voor de populaire gameconsole maar lijkt ook te fungeren als een stand-alone tablet. Zo beschikt het model volgens de uitgelekte specificaties onder meer over een 7 inch display met een resolutie van 1.280 bij 730 pixels, een SD card reader, 288MB aan RLDRAM 2 geheugen, Bluetooth en Wifi.

Het ‘stationary computing device’ (de nieuwe versie Xbox?) zou beschikken over onder meer een ethernet poort, een HDMI uitgang, vier USB poorten, twee IBM processors met een kloksnelheid van 3.1GHz, 5GB aan werkgeheugen en 250GB aan opslaggeheugen. De tablet zou vooral samen met dit apparaat gebruikt moeten worden en wellicht dat Microsoft de tablet al inzet in combinatie met de huidige gameconsole.

Reacties (0)