‘Specificaties goedkope Samsung Galaxy Note 3 Neo gelekt’

09 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-3

Er gaan al sinds eind vorig jaar geruchten over een Galaxy Note 3 Lite, een goedkopere versie van de huidige Galaxy Note 3. Vandaag zijn mogelijk de eerste specificaties opgedoken en lijkt de naam gewijzigd te zijn in Galaxy Note 3 Neo.

De Samsung Galaxy Note 3 Neo wordt een goedkope phablet van de Koreaanse fabrikant, aldus GSMArena dat naar eigen zeggen de specificaties in handen heeft gekregen. Samsung zou gekozen hebben voor een 5.5-inch display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels en de phablet onder de motorkap voorzien van een hexacore-processor. Deze processor bestaat uit twee 1.7GHz kernen voor intensieve taken en vier 1.3GHz kernen voor simpelere taken.

Verder zou de Galaxy Note 3 Neo beschikken over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat uit te breiden is middels een microSD-kaart, Bluetooth 4.0, een microUSB 3.0-poort, een 8 megapixel camera aan de achterzijde voor foto’s en video’s, en een 1.9 megapixel webcam aan de voorzijde. De phablet zou een profiel van 8.6 millimeter krijgen en daarmee dunner worden dan de Galaxy Note 2. De achterzijde zou wederom van plastic gemaakt zijn en de lederen-look hebben die we van de nieuwe Galaxy producten kennen. Het geheel draait op Android 4.3 Jelly Bean.

Voor welke prijs Samsung de Galaxy Note 3 Neo in de markt zet is niet duidelijk. Waarschijnlijk wordt de phablet tijdens MWC 2014, een show die eind februari van start gaat in Barcelona, officieel aangekondigd.

Reacties (0)