De Sony Xperia L1 beschikt over een 5,5″-scherm en Android 7.0 Nougat

20 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-l1

Sony heeft een nieuwe budgetphablet aangekondigd: de Sony Xperia L1. Het apparaat krijgt een prijs van 199 euro met zich mee en beschikt over een 5,5"-scherm en Android 7.0 Nougat. Ook is er een camera van dertien megapixel aanwezig.

Dit is de Sony Xperia L1

Sony heeft een nieuwe, goedkope phablet aangekondigd, genaamd de Sony Xperia L1. Het apparaat beschikt over een display van 5,5-inch en een high definition resolutie. Op de achterkant zit een camera van dertien megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over vijf megapixel. Onder de motorkap zit een (niet nader genoemde) quadcore-processor, die volgens Sony “vloeiende prestaties” levert. Verder is er 2 GB aan werkgeheugen aanwezig en kun je de phablet gebruiken op het 4g-netwerk. Daarnaast is Android 7.0 Nougat aanwezig als OS.

De Sony Xperia L1 beschikt over 16 GB aan interne opslagruimte, maar heeft ook een micro-sd-kaartsleuf. Daar kun je micro-sd-kaarten instoppen tot 256 GB. Bovendien werkt Smart Cleaner op de achtergrond om de Xperia L1 schoon te houden. Smart Cleaner stopt automatisch ongebruikte processen en gecachete gegevens zodat het toestel goed blijft presteren en langer meegaat zonder op te laden.

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia L1 is vanaf eind april verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van 199 euro.

Reacties (0)