‘Sony komt tot 2018 alleen nog met Xperia X-toestellen’

15 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-z5-premium

Uit gelekte slides van een presentatie van Sony Mobile kunnen we opmaken dat Sony de stekker trekt uit de Xperia C en de Xperia M reeks. Het bedrijf richt al zijn pijlen de komende tijd op de Xperia X-serie. Althans, dat is het nieuws dat GSM Arena naar buiten heeft gebracht naar aanleiding van gelekte foto's van ePrice.

Al in februari bracht Sony naar buiten dat het zou stoppen met zijn Xperia Z-serie, maar toentertijd was er nog niets bekend over de andere series. Sterker nog, er verschenen zelfs nog gewoon geruchten over nieuwe toestellen uit de andere series. In de komende tijd lijkt het bedrijf zich echter volledig te richten op de Xperia X-serie. Dat zal volgens het eerdergenoemde medium in ieder geval tot 2018 het geval zijn.

Wat gebeurt er met de Sony Xperia C-toestellen?

Wat er gaat gebeuren met de Xperia C-toestellen die onlangs zijn uitgelekt, is nog even de vraag. Het gerucht gaat dat ook die toestellen uitgebracht gaan worden onder de Xperia X serie en dus een naamswijziging zullen krijgen. Ook slimme producten lijken onder die serie te vallen, als we de slides mogen geloven. Afwachten dus of Sony de drastische veranderingen daadwerkelijk doorvoert en of ze ook gelden voor Europa.

Reacties (0)