‘Scherm Galaxy S8 groter door fiasco Galaxy Note 7’

09 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Samsung zou de Galaxy S8 met een groter scherm gaan leveren, om klanten van de Galaxy Note 7 voor zich te winnen. De mensen die nu geen Note 7 hebben kunnen kopen, vinden dan mogelijk wat ze zoeken bij de onaangekondigde S8.

Groter scherm voor Galaxy S8, door Galaxy Note 7 – gerucht

Naar verluidt heeft Samsung besloten de Galaxy S8 met grotere schermen aan te bieden. Met deze beslissing zou Samsung klanten van de Galaxy Note 7 voor zich willen terugwinnen. Die consumenten zijn op zoek naar smartphones met grote schermen en wie weet vinden die mensen straks wat ze zoeken bij de S8. Nu leeft de gedachte dat de fabrikant de smartphone in twee formaten wil uitbrengen: eentje met een scherm can 5,7-inch en eentje met een scherm van 6,2-inch. De S8 moet in de eerste helft van 2017 gaan verschijnen.

De verwachting is dat Samsung niet meteen de grootte van het model zal aanpassen, maar eerder een smartphone zal introduceren die zo goed als geen randen heeft (waardoor er dus extra ruimte is voor het scherm). Ook zou de thuisknop aan de onderkant verdwijnen en worden vervangen met een ultrasonische vingerafdruklezer, die rechtstreeks in het scherm gebouwd wordt. Daarnaast wordt er gezegd dat er geen ‘plat’ model zal worden uitgebracht en dat beide modellen van de Galaxy S8 worden geleverd met gebogen schermranden.

Reacties (0)