Samsungs 12 inch Windows 10 tablet krijgt WiFi-certificatie

28 december 2015 1 Minuut 1 Reacties
Windows-10

Samsung werkt naar verluidt aan een tablet met daarop Windows 10 al besturingssysteem. Het bedrijf heeft het apparaat nog niet aangekondigd. Wel is de tablet al te zien in de database van WiFi-certificaten.

Is dit de Windows 10 tablet van Samsung?

In augustus kwam er een opmerkelijk Samsung-product aan het licht: een tablet met daarop Windows 10 als besturingssysteem. Dit is naar verluidt een tablet met een Super Amoled-scherm van twaalf inch en een resolutie van 2560 bij 1600 of 3840 bij 2400 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een veertien nanometer Intel Core M-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook zou deze tablet ondersteuning moeten aanbieden voor de S Pen van Samsung – een accessoire die het tot op heden alleen voor Android-apparaten uitbracht.

Samsung heeft de Windows-tablet nog niet aangekondigd, maar dat hoeft nu niet lang meer te duren: het apparaat is namelijk voorzien van een WiFi-certificatie. Daardoor weten we nu ook het modelnummer van het apparaat: SM-W700. Echter, op dit moment is nog niet duidelijk wanneer Samsung de Windows 10-tablet gaat aankondigen. Ook weten we nog niet naar welke markten die komt en of de specs natuurlijk kloppen. Mogelijk horen we er meer over tijdens CES 2016, een elektronicabeurs die begint op 6 januari en eindigt op 9 januari.

Reacties (1)