Samsung wil mogelijk opgeknapte modellen Galaxy Note 7 verkopen

16 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-7

Onbekende bronnen hebben laten weten dat Samsung mogelijk opgeknapte modellen van de Galaxy Note 7 wil gaan verkopen. Hoewel Samsung de beslissing nog niet lijkt te hebben genomen, zouden de toestellen volgend jaar in India en Vietnam moeten worden verkocht.

Opgeknapte Galaxy Note 7

Samsung heeft eerder dit jaar besloten om de Galaxy Note 7 niet meer te produceren en te verkopen, vanwege de aanhoudende problemen. Tot op heden weet de fabrikant nog steeds wat er nu precies is misgegaan. Ondertussen is er een nieuw gerucht verschenen over de toestellen. Onbekende bronnen melden namelijk aan de Zuid-Koreaanse publicatie The Investor dat Samsung volgend jaar opgeknapte modellen van de Note 7 wil gaan verkopen in opkomende markten, zoals India en Vietnam. De beslissing staat nog niet vast.

In het artikel wordt niet beschreven hoe Samsung van plan is ervoor te zorgen dat deze apparaten, die dagelijks in tassen en broekzakken geplaatst zal worden, niet zomaar vlam gaan vatten. Momenteel probeert het bedrijf nog steeds de foutieve modellen terug te krijgen van de consument. Het lijkt onlogisch voor Samsung om een dergelijke stap te nemen, aangezien de reputatie van het bedrijf op het spel staat wanneer het nóg een keer fout gaat – helemaal met de Note 7. Naast reputatieschade, hebben de problemen ook al veel geld gekost.

Reacties (0)