‘Samsung werkt mogelijk aan Galaxy A9 Pro’

25 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-a9-pro

De website SamMobile heeft naar verluidt informatie ontvangen over de Samsung Galaxy A9 Pro. De fabrikant zou namelijk aan dit toestel werken. Samsung zelf heeft echter nog niets over het bestaan van dit toestel naar buiten gebracht.

Gerucht: Samsung werkt aan Galaxy A9 Pro

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung werkt mogelijk achter de schermen aan de Galaxy A9 Pro. Dat meldt althans de Samsung-fanwebsite SamMobile, die de informatie uit eigen bronnen heeft ontvangen. De A9 Pro (mogelijk niet de uiteindelijke naam) heeft het modelnummer SM-A9100 meegekregen en aan de firmware van het apparaat wordt ook al gewerkt. De bron geeft overigens ook meteen aan dat deze phablet voor de Chinese markt beschikbaar komt – of het apparaat ook naar andere landen toe komt, is nu niet bekend.

Op moment van schrijven is er nog niets bekend over de hardware en de specs van het apparaat. De normale Galaxy A9 heeft een zes inch-scherm en de kans bestaat dat Samsung daar nu overheen gaat. Echter, het kan ook zijn dat de fabrikant de hardware intern oppoetst en een veel krachtigere en snellere variant in de winkels legt, inclusief Android 6.0 Marshmallow. De kans lijkt dat Samsung Huawei achterna wil gaan op de Chinese markt is ook erg groot en die fabrikant brengt ook wel eens phablets uit met een groot scherm (zoals de P8max).

Reacties (0)