‘Samsung werkt aan Windows 10-tablet Samsung Galaxy TabPro S2’

29 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tabpro-s-retina

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung momenteel aan de Windows 10-tablet Samsung Galaxy TabPro S2. Dit moet de opvolger worden van de eerste TabPro S, een Windows-tablet die zowel bij ons als menig ander expert goed in de smaak viel.

Gerucht: Samsung Galaxy TabPro S2 op komst

Nog geen jaar geleden lanceerde Samsung de Galaxy TabPro S-tablet. Dit is een Windows 10-tablet die je, middels een magnetisch toetsenbord, ook kunt omtoveren tot een laptop. Het apparaat viel goed in de smaak — zowel bij ons, als menig ander expert. Het zou dus geen gek idee zijn wanneer Samsung werkt aan een opvolger. En als we de geruchten mogen geloven, dan is dat precies wat het bedrijf momenteel aan het doen is. De tablet moet de naam Samsung Galaxy TabPro S2 gaan meekrijgen – daar is weinig verrassends aan.

Er zijn vier modellen gespot door de redactie van SamMobile: SM-W728, SM-W727, SM-W723, and SM-W720. Helaas is er niets bekend over deze modellen. Het kan zijn dat het verschillende varianten van dezelfde tablet zijn, mogelijk bedoeld voor de verschillende markten. Of het gaat simpelweg om verschillende configuraties. De Samsung Galaxy TabPro S2 zou een 12-inch super amoled-scherm moeten krijgen, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zou een Intel Core M-processor moeten zitten.

Samsung heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Reacties (0)