‘Samsung werkt aan opvouwbare tablet Galaxy Z Fold Tab’

19 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tab-s7-plus-1

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung momenteel aan een opvouwbare tablet, genaamd de Galaxy Z Fold Tab.

Samsung is momenteel voor een groot deel verantwoordelijk voor de markt van opvouwbare smartphones. Nu lijkt het erop dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de markt wil verbreden met een opvouwbare tablet.

Opvouwbare tablet van Samsung

Eerder deze maand verscheen het gerucht al dat de fabrikant werkt aan een opvouwbare smartphone die je twee keer kunt opvouwen, in tegenstelling tot de Z Fold en de Z Flip. Nu lijkt het erop dat het mogelijk gaat om een tablet, met een dubbel vouwlijn.

Dat blijkt uit informatie in handen van GizmoChina. Die website claimt dat Samsung werkt aan de Galaxy Z Fold Tab, die ergens in 2022 moet verschijnen. Wanneer het bedrijf later dit jaar de nieuwe Z Fold- en Z Flip-modellen presenteert, dan zou het zomaar kunnen zijn dat we een teaser van de aankomende tablet te zien krijgen.

Advertentie

De Galaxy Z Fold Tab krijgt dus een dubbele vouwlijn, evenals ondersteuning voor de S Pen van het bedrijf. Net als bij de Z Fold 3 moet het wel om een moderne versie van de S Pen gaan, die genoeg afwijkt van het huidige model. Daarnaast wordt er gesproken over “beter” ultra-thin glass van het bedrijf; in dit geval houdt dat mogelijk in dat het glas ietwat dikker is dan op de huidige generatie opvouwbare smartphones.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)