‘Samsung werkt aan Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite’

14 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy Note 10 Plus-4

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung aan de Galaxy Note 10 Lite en de Galaxy S10 Lite. De toestellen zullen dan gericht worden op het lagere segment van de markt, maar onduidelijk is nog wat de prijzen zullen worden.

Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite in de maak – gerucht

De website Sammobile schrijft dat Samsung werkt aan twee goedkopere smartphones. Het eerste toestel moet modelnummer SM-N770F hebben en zal de Samsung Galaxy Note 10 Lite zijn. De smartphone moet ergens in de komende maanden verschijnen en een lager prijskaartje gaan krijgen dan de Samsung Galaxy Note 10. Het is niet duidelijk op wat voor manier Samsung gaat bezuinigen op dit toestel. Ook is het nog maar de vraag of de Galaxy Note 10 Lite de S Pen-functionaliteit zal behouden.

Daarnaast zou Samsung ook werken aan de Samsung Galaxy S10 Lite. Dit toestel heeft mogelijk als modelnummer  SM-G770F. De specificaties komen overeen met een ander toestel waar aan gewerkt zou worden, de Galaxy A91. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 855, 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Ook hier is het niet precies duidelijk waar het Lite-model in moet gaan verschillen. Samsung heeft op moment van schrijven niet gereageerd op de geruchten.

Reacties (0)