Samsung toont teaser voor Galaxy Tab 8.9; net zo dun als de iPad 2?

09 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-tab-feature

Samsung houdt stellig vast aan haar weinig onthullende, maar absoluut veelbelovende, teaser. Zo heeft de fabrikant vandaag een teaser de deur uit gedaan op Facebook voor de lancering van, hoogstwaarschijnlijk, de Galaxy Tab 8.9. Wat zien we? Vrij weinig, een close-up van een apparaat en wat spannende vormgeving.

De nieuwe tablet van Samsung moet tussen de originele 7 inch Galaxy Tab en de Galaxy Tab 10.1 gaan vallen en als we de extreme close-up moeten geloven zou de tablet wel eens erg slank kunnen zijn. We zien op de afbeelding dat de tablet iets dikker is waar de hoofdtelefoon aansluiting zit, wat in zou houden dat de algemene dikte van de tablet minder is dan een hoofdtelefoon aansluiting. Als dit zou is dan zou de Galaxy Tab 8.9 een stuk sterker staan tegenover de iPad 2, welke ook zeer dun is.

We moeten tot 22 maart wachten om te zien wat Samsung exact voor ons in petto heeft, maar dit belooft in ieder geval al veel goeds. We verwachten ook Android 3.0 Honeycomb en een dual-core processor op de nieuwe Galaxy Tab versie.

Reacties (0)