Samsung toont ideeën voor opvouwbare smartphones in video

30 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsug-opvouwbare-smartphone-concepten

Tijdens de Samsung Developer Conference heeft Samsung enkele concepten laten zien voor de opvouwbare smartphone. In de video zien we dat Samsung dit keer een andere vouwrichting pakt en een soort 'hamburgerstijl' introduceert (zoals de oude klaptelefoons).

Opvouwbare smartphone van Samsung

Samsung heeft tijdens de jaarlijkse Samsung Developer Conference een video laten zien met daarin ideeën voor een nieuwe opvouwbare smartphone. In de video zien we dat Samsung een soort moderne klaptelefoon wil maken. Dit model wordt ook wel gekscherend omschreven als een ‘hamburgerstijl’-telefoon, aangezien je de telefoon als een hamburger vast kunt pakken en samen kunt vouwen. Het lijkt er dus op dat wanneer het Zuid-Koreaanse merk een nieuw opvouwbaar model uitbrengt, dit het nieuwe ontwerp wordt.

Het is verrassend om te zien dat Samsung aandacht besteedt aan de opvouwbare smartphone, zeker nadat blijkt dat de Galaxy Fold geen groot succes is tot nu toe. Die paar hobbels op de weg remmen het bedrijf echter niet al te veel af. Tijdens de conferentie bevestigt de fabrikant namelijk nog steeds voornemens te zijn met de opvouwbare smartphones door te willen gaan en ondertussen nieuwe vormfactoren aan het onderzoeken is. De grote vraag is nu wanneer we een nieuw opvouwbaar model van het bedrijf gaan zien.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)