‘Samsung schrapt de Galaxy Note-serie niet na fiasco Galaxy Note 7’

03 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-7-lek

Samsung schrapt de Galaxy Note-lijn mogelijk niet na alle problemen met de Galaxy Note 7, omdat er nog steeds veel vraag naar dergelijke phablets is. Daarom zal de fabrikant later dit jaar wederom een Note uitbrengen en waarschijnlijk wordt dit de Galaxy Note 8.

Galaxy Note 7 krijgt toch een opvolger dit jaar – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Galaxy Note-lijn van Samsung. Het bedrijf zou namelijk de serie niet willen schrappen en dit jaar alsnog met een opvolger voor de Galaxy Note 7 willen komen. Omdat de Galaxy S8 mogelijk in april wordt gepresenteerd, leeft nu de gedachte dat Samsung de Galaxy Note 8 in de tweede helft van 2017 wil uitbrengen. De reden dat Samsung alsnog de Note 8 zou willen maken, heeft te maken met het feit dat de Note 7 best populair was voordat de problemen met (waarschijnlijk) de accu ontstonden.

Een vertegenwoordiger van één van de hardwarepartners van Samsung zou ook hebben gemeld dat het toestel wordt voorzien van een 4K-scherm, aangezien de S8 met een 2K-scherm zou worden geleverd. Ook zou de nieuwe Galaxy Note moeten werken met de nieuwe Gear VR-bril van het bedrijf. Uiteraard zal er een stylus worden mee verpakt en zou het apparaat toegang krijgen tot Bixby, wat waarschijnlijk de digitale assistent van Samsung is. Zoals het er nu naar uitziet zal die assistent eerst worden geïntroduceerd met de Galaxy S8.

Reacties (0)