Samsung registreert ‘Tab S Pro’-merknaam

09 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy Tab A

Samsung heeft de merknaam 'Tab S Pro' geregistreerd, waardoor nu het gerucht wordt aangewakkerd dat er een grote tablet op komst is. Mogelijk gaat het hier om een Samsung-tablet met een scherm van maar liefst twaalf inch.

Tab S Pro: een Samsung-tablet met een scherm van 12 inch?

De afgelopen weken staan echt in het teken van ontzettend veel Samsung-gerucht. Zo hebben we er ontzettend veel voorbij zien komen over de Galaxy Note 5, S6 Edge Plus en natuurlijk de Tab S 2, maar het is alweer een tijdje geleden dat we iets over een Samsung-tablet hebben gehoord die een scherm krijgt van 12 inch. Woensdagnacht Nederlandse tijd is daar verandering in gekomen, aangezien naar buiten is gebracht dat Samsung de merknaam ‘Tab S Pro’ heeft laten registreren. Komt er dan ook grote Tab S aan?

Het antwoord op die vraag laat nog even op zich wachten, aangezien Samsung nog helemaal niets naar buiten heeft gebracht over de grote tablet. De merknaam is op 3 juli 2015 geregistreerd en zorgt ervoor dat Samsung hem in handen heeft voor het geval het bedrijf die dus wil gebruiken – dat zijn geen vreemde praktijken in de tech-wereld, aangezien bedrijven wel eens vaker namen registreren om ervoor te zorgen dat andere mensen er niet mee aan de haal gaan. Voor de Tab S Pro zou in principe hetzelfde kunnen gelden, natuurlijk.

Want tot op heden weten we gewoon niets over deze tablet. Het enige dat we erover weten is dat de naam geregistreerd is. Aangezien het om een Tab S-model gaat, kunnen we er wel voorzichtig van uitgaan dat het om een premium tablet zal gaan. Heel misschien kan dit nog wel die tablet zijn die Samsung op 20 juli van deze maand gaat aankondigen. Maar of dat klopt, weten we ook pas zeker in de aanloop naar de bekendmaking van het product. Het is nu dus wachten totdat Samsung de Galaxy Tab S Pro officieel aankondigt.

Reacties (0)