‘Samsung presenteert twee Windows 10-tablets tijdens CES 2017’

30 december 2016 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-tabpro-s-retina

Samsung zal waarschijnlijk twee Windows 10-tablets gaan aankondigen tijdens de CES-beurs in Las Vegas, die in januari plaatsvindt. Helaas gaat het hier nog om geruchten, aangezien het bedrijf er zelf nog niets over naar buiten gebracht heeft.

Meer Windows 10-tablets van Samsung – gerucht

Het is alweer een tijdje geleden dat Samsung een Windows 10-tablet lanceerde, maar die wordt nu nog wel gezien als één van de beste Windows 10-tablets van dit moment en één van de beste tablets die je überhaupt in huis kunt halen. Het is dus geen gek idee dat Samsung opvolgers wil uitbrengen voor dit apparaat. Nu zijn er nieuwe geruchten verschenen over twee Windows 10-tablets waar Samsung aan zou werken. Allebei de apparaten, waarschijnlijk worden het hybrides, zouden tijdens de CES worden aangekondigd.

De CES is een consumentenelektronicabeurs dat plaatsvindt in Las Vegas, van 5 tot en met 8 januari. Samsung zal daar een aantal producten aangekondigd, waaronder een monitor en een soundbar en Blu-ray-speler, maar mogelijk dus ook twee tablets. Eén van die tablets wordt mogelijk een directe opvolger van de Samsung Galaxy TabPRO S, met ietwat betere specificaties, terwijl de andere variant kleiner zou kunnen zijn en iets minder indrukwekkende specificaties zou kunnen hebben. Samsung heeft nog niet gereageerd op deze geruchten.

Reacties (1)