‘Samsung maakt onderzoeksresultaten Galaxy Note 7 snel bekend’

02 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-7

Een Zuid-Koreaanse krant meldt dat Samsung binnenkort de onderzoeksresultaten omtrent de problemen van de Galaxy Note 7 naar buiten brengt. De resultaten zouden al over twee weken gedeeld kunnen worden. Dan weten we eindelijk wat nu precies het probleem was van de phablet.

Onderzoeksresultaten Galaxy Note 7 onderweg – gerucht

De Zuid-Koreaanse krant JoongAng Ilbo meldt dat Samsung binnenkort, mogelijk al over twee weken, de onderzoeksresultaten omtrent de problemen van de Galaxy Note 7 naar buiten zal brengen. Mocht dit gerucht kloppen, dan zal Samsung dus eindelijk melden wat er precies fout ging met de phablet, die het in zich had de volgende grote topper te worden voor de fabrikant. Naar verluidt zou het toestel niet last hebben gehad van één probleem, maar van meerdere problemen waardoor het bedrijf het apparaat niet meer kon redden…

Op moment van schrijven zouden enkele hooggeplaatste Samsung-medewerkers de resultaten al onder ogen hebben gezien. Met het vrijgeven van die resultaten hoopt het bedrijf waarschijnlijk dat de negatieve berichtgeving rondom het fiasco zal verdwijnen. Opheldering helpt vaak, zolang je maar transparant bent als bedrijf. Daarnaast werkt Samsung natuurlijk aan de Galaxy S8 en ziet het er naar uit dat de fabrikant er alles aan doet om het vertrouwen van de consument terug te winnen, al heeft die niet zó een grote deuk opgelopen.

Reacties (0)