‘Samsung lanceert Samsung Galaxy Note 7 Fandom Edition in juli’

28 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-7

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal Samsung in juli een nieuwe versie van de Samsung Galaxy Note 7 gaan uitbrengen. Deze versie krijgt nog een toevoeging aan de naam, Fandom Edition, en zal alleen in Zuid-Korea te koop zijn.

De Samsung Galaxy Note 7 Fandom Edition

Er bestaan al maanden geruchten over het idee dat Samsung een gereviseerde versie van de Samsung Galaxy Note 7 wil uitbrengen. The Wall Street Journal meldt vandaag dat die plannen blijken te bestaan en dat Samsung binnen nu en twee weken het toestel opnieuw zal aankondigen onder de naam Fandom Edition. Het toestel zal dan niet wereldwijd verkrijgbaar zijn, maar alleen in Zuid-Korea. Over plannen voor een wereldwijde release is nog niets bekend, maar het lijkt erop dat Samsung haar handen daar niet aan wil branden.

Het toestel zou op 7 juli worden aangekondigd en direct verkrijgbaar zijn. Er zullen ten tijde van de lancering 400.000 stuks te koop zijn, wat een aanzienlijk lager aantal is dan Samsung normaliter produceert. Aangezien de Samsung Galaxy Note 8 ook steeds dichterbij komt, is het natuurlijk de vraag of Samsung denkt dat het nu niet in haar eigen vingers snijdt. Nee, laat The Wall Street Journal weten, Samsung is niet van mening dat de Note 7 invloed gaat hebben op de Note 8. Het is niet bekend wat de prijs van de Fandom Edition zal zijn.

Reacties (0)