Samsung komt Nederlandse kopers Galaxy Note 7 tegemoet

02 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Zoals verwacht wordt de levering van de Samsung Galaxy Note 7 in Nederland vertraagd. Wel komt het bedrijf mensen tegemoet die een pre-order hadden geplaatst.

Samsung Nederland heeft, in navolging van het officiële statement dat de verkoop van de Samsung Galaxy Note 7 gestaakt werd, duidelijkheid gegeven over de verkoop van de phablet in Nederland. Zoals verwacht gaan we in Nederland langer moeten wachten op de telefoon dan vooraf was ingeschat. De release op 9 september vindt geen doorgang.

Samsung verplaatst release Galaxy Note 7

Samsung Nederland heeft inmiddels een persbericht naar buiten gebracht om zijn klanten op de hoogte te stellen. Nadat er problemen met de accu waren geconstateerd, besloot het bedrijf per direct om alle smartphones terug te roepen en de verkoop te staken. Dat laatste betekende ook direct dat we in Nederland langer moeten wachten op de smartphone. Wanneer de phablet alsnog wordt uitgebracht, is echter niet bekend. “We doen er alles aan om de Samsung Galaxy Note7 alsnog zo snel mogelijk te leveren”, meldt Samsung.

Liefhebbers die er vroeg bij waren en een pre-order hebben geplaatst, kunnen op een compensatie rekenen. Samsung heeft besloten om hen een geheugenkaart van 128 GB cadeau te doen. Dat geheugenkaartje wordt met de telefoon meegeleverd. In een eerder stadium zocht Android World al contact met leveranciers. Dat medium kreeg toentertijd te horen dat de Galaxy Note 7 nu in oktober wordt verwacht.

Reacties (0)