Samsung Galaxy Tab A 2017 en Tab A 10.1 2016 krijgen Oreo snel

12 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tab-10-1-7-0-groot-2

Binnenkort krijgen de Samsung Galaxy Tab A 2017 en Tab A 10.1 2016 de update naar Android 8.0 Oreo, als we de geruchten mogen geloven. De twee tablets zijn namelijk opgedoken in de database van de Wi-Fi Alliance, waar de apparaten draaien op Android Oreo.

Oreo voor Samsung Galaxy Tab A-modellen

Met Samsung weet je het helaas nooit zeker wanneer je grote Android-updates zult ontvangen, maar je bent in elk geval wel gegarandeerd van tenminste één grote software-update. Voor de midrange modellen, smartphones en tablets, is het nog moeilijker te stellen hoe de vork precies in de steel zit, omdat het bedrijf er weinig over bekendgemaakt. Echter, informatie vanuit andere bronnen kunnen nu verklapt hebben dat de Samsung Galaxy Tab A 2017 en Tab A 10.1 2016 binnenkort de update naar Android Oreo gaan krijgen.

De twee tablets zijn namelijk opgedoken in de database van de Wi-Fi Alliance, waar beide apparaten draaien op deze versie van het Android-besturingssysteem. Omdat Samsung in het verleden meerdere versies van de Samsung Galaxy Tab A 2017 en Tab A 10.1 2016 heeft uitgebracht, is het nog moeilijk te zeggen welke modellen precies Android Oreo gaan krijgen. Het is dus nog even afwachten totdat Samsung hier zelf iets over naar buiten brengt. Onduidelijk is echter wanneer Samsung van plan is dit te gaan doen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)