Samsung Galaxy Tab 10.1: demonstratievideo en TouchWiz UX

06 augustus 2011 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-GalaxyTab-10-1-3G

Gisteren brachten we je al een update over de status van de Samsung Galaxy Tab 10.1 waarin we aangaven dat de tablet waarschijnlijk binnen twee tot drie weken in Nederland verschijnt. Nou duurt dit nog wel even dus laten we je hieronder de Galaxy Tab 10.1 nog eens uitgebreid ervaringen.

Samsung heeft een 12 minuten durende demonstratievideo online gezet waarin elke mogelijkheid en functie van de tablet belicht wordt. Mocht je dus nog twijfelen dan zal deze video een hoop duidelijk maken. Ook heeft Samsung sinds gisteren de TouchWiz UX interface update uitgerold in landen waar de tablet reeds te koop was. Deze interface moet de tablet-ervaring optimaliseren en voegt een aantal leuke features en functies toe. Bekijk de demovideo en de TouchWiz UX video’s na de break.

Demonstratievideo Samsung Galaxy Tab 10.1

TouchWiz UX is een door Samsung ontwikkelde interface die bovenop Android 3.1 Honeycomb gelegd is.De interface moet voor een betere werking met Android en de tablet zelf zorgen, maar daarnaast voegt Samsung haar eigen Media Hub toe welke toegang biedt tot films en muziek. Een van de nieuwe functies is Mini Apps, welke onderaan het scherm getoond worden, bovenop de applicaties en homescreens.

Video Samsung Galaxy Tab 10.1 TouchWiz UX interface

Video Samsung Galaxy Tab 10.1 TouchWiz UX interface (2)

In Nederland zal de Galaxy Tab 10.1 (en ook de Galaxy Tab 8.9) standaard al voorzien zijn van de TouchWiz UX interface.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

quorumz

quorumz
07 augustus 2011 om 18:57

En wanneer komt de 32gb/wifi of 32gb/wifi + 3g nu precies uit in NL? Waarom kan ik deze nergens pre-orderen (terwijl je op engelse websites gewoon de 32gb/wifi variant kan bestellen)

(wil natuurlijk wel kans maken op dat gratis docking station van samsung, waar sommige bedrijven niet bij stil staan dat bij het gebruik van hun cover hij er dan niet makkelijk in kan….)

Inloggen


07 augustus 2011 om 18:59

Over de lancering van alle modellen is nog vrij weinig bekend. In meerdere landen kun je alle versies al aanschaffen. Helaas wil Samsung Nederland ook nog niks kwijt.

Inloggen
quorumz

quorumz
08 augustus 2011 om 17:01

ik heb nu wel van dixons en van tabletcenter een bericht gehad dat de modellen die je kan pre-orderen vanaf 16-8 kan kopen

Inloggen