‘Samsung Galaxy S9 is straks in vier kleuren verkrijgbaar’

06 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-uitnodiging

Er zijn wederom geruchten verschenen over de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. De toestellen zouden namelijk straks in vier kleuren verkrijgbaar moeten zijn. Ook zijn er nieuwe renders gelekt die laten zien dat er nog een ander groot verschil zal zijn tussen beide modellen.

Samsung Galaxy S9 in vier kleuren – gerucht

De release van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ nadert, waardoor er nog een extra draai aan de geruchtenmolen wordt gegeven. Techjournalist Evan Blass meldt dat het duo tijdens de release in vier kleuren beschikbaar zal zijn (maar of alle vier die kleuren ook daadwerkelijk naar Nederland zullen komen, is nog een tweede). Het gaat om de kleuren Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray en Coral Blue. Daarnaast mogen we, net als bij de Galaxy S8, nog een aantal speciale edities verwachten in de komende maanden.

Verder zijn nog nog nieuwe renders gelekt van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Mochten de renders de nieuwe toestellen laten zien zoals ze straks op de markt worden gebracht (dat weet je van tevoren toch nooit écht zeker), dan is het zo dat alleen de Galaxy S9+ wordt voorzien van een dubbel camerasysteem. Mocht dit ook kloppen, dan is het een nieuwe richting voor de strategie van Samsung; tot op heden hadden beide modellen binnen dezelfde serie, dezelfde camera’s. De S9 en S9+ worden eind februari aangekondigd.

Reacties (0)