‘Samsung Galaxy S9 en S9+ worden getoond tijdens CES 2018 in januari’

23 november 2017 1 Minuut 1 Reacties
samsung galaxy s9 render

Als we de nieuwste geruchten omtrent de Samsung Galaxy S9 en S9+ mogen geloven, dan worden de toestellen in januari tijdens CES laten zien. Het is nog niet duidelijk hoeveel informatie Samsung dan al prijsgeeft, aangezien er een lanceringsevenement staat gepland voor in maart.

Samsung Galaxy S9 en S9+ tijdens CES in januari – gerucht

Venturebeat meldt dat Samsung de Samsung Galaxy S9 en S9+ meeneemt naar CES 2018, aanstaande januari. Maar het is nog niet bekend hoeveel informatie het bedrijf dan zal prijsgeven, aangezien er, zoals het er nu naar uitziet, ook nog een lanceringsevenement in maart gepland staat. Qua design moeten de S9 en S9+ gaan lijken op de S8 en S8+, dus we hoeven ook geen grote aanpassingen te verwachten (zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S8).

De toestellen dragen de projectnamen Star 1 en Star 2 en hebben de modelnummers SM-G960 en SM-G965 meegekregen. Ze zullen dezelfde soort schermen krijgen als hun voorganger (S9 krijgt een voorkantvullend scherm van 5,8-inch, S9+ eentje van 6,2-inch). Over een processor is nog niets bekend, maar verwacht wordt dat dit de Qualcomm Snapdragon 845 zal zijn (of een vergelijkbare variant van de Samsung Exynos-processor). Daarnaast zal Samsung dit keer meer verschil aanbrengen tussen beide S9-versies.

Zo zou de grote versie, naast het grotere scherm, ook worden voorzien van meer werkgeheugen (6 GB tegenover 4 GB). Daarnaast lijkt alleen het grote model een dubbele camera te krijgen op de achterkant. Beide modellen zullen wel 64 GB aan interne opslagruimte krijgen en worden voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting. Ook Venturebeat meldt dat de vingerafdrukscanner onder de camera wordt geplaatst (verticaal dus, in plaats van horizontaal). Daarnaast wordt er gezegd dat de speakers op de toestellen van AKG afkomstig zijn.

Reacties (1)