‘Samsung Galaxy S9 en S9 Plus vanaf 16 maart te koop’

16 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
galaxy s9

Als we de nieuwste geruchten over de Samsung Galaxy S9 mogen geloven, dan zal het toestel vanaf 16 maart te koop zijn. Uiteraard geldt dit ook voor de Galaxy S9 Plus. Dat meldt althans techjournalist Evan Blass via zijn eigen Twitter-account.

Releasedatum Samsung Galaxy S9 gelekt – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de releasedatum van de Samsung Galaxy S9 (en zijn grotere broer de Galaxy S9 Plus). Volgens de doorgaans betrouwbare techjournalist Even Blass (@EvLeaks) is Samsung van plan het nieuwe toestel op 16 maart in de verkoop te gooien. In de tweet staat verder te lezen dat het S9-duo op 26 februari wordt aangekondigd (hoogstwaarschijnlijk tijdens Mobile World Congress 2018 in Barcelona) en vanaf 1 maart vooruit te bestellen is. Uiteraard heeft Samsung deze informatie nog niet bevestigd.

Mocht dit gerucht kloppen, dan heeft Samsung de release van het Galaxy S-model met ruim een maand vervroegd. De Samsung Galaxy S8 kwam namelijk eind april uit. Wat Samsung wel bevestigd heeft, is het feit dat het nieuwe toestel tijdens Mobile World Congress, dat op 26 februari begint, zal worden aangekondigd. Of de rest van de informatie klopt, moeten we dus nog even afwachten. Als we eerdere geruchten mogen geloven dan zal de Samsung Galaxy S9 nagenoeg identiek zijn aan de S8, op kleine aanpassingen na.

Reacties (0)