Samsung Galaxy S9 en S9+ ontvangen nu al eerste update

12 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-plus-mwc-1

Samsung heeft laten weten dat er nu al een update beschikbaar is gesteld voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Wanneer je deze maand een toestel in huis haalt en je zet hem aan, houd er dan rekening mee dat je eerst even de software moet updaten.

Update voor Samsung Galaxy S9 en S9+

Hoewel de toestellen officieel nog niet te koop zijn in Nederland en België, heeft Samsung toch al een update uitgebracht voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Het is geen gigantische update die exclusieve features toevoegt, maar we kunnen je wel aanraden de software meteen te downloaden wanneer je de S9 later deze maand in huis haalt. Het betreft namelijk een beveiligingsupdate, die van maart, waardoor je nieuwe toestel meteen beter beveiligd is tegen moderne gevaren en slimme kwaadwillende personen.

Op dit moment is de update alleen beschikbaar in Duitsland, maar we kunnen ons voorstellen dat de update ook meteen klaarstaat wanneer we hier in Nederland de smartphones kunnen kopen. Beide Samsung Galax S9-toestellen zijn vanaf 16 maart los of in combinatie met een abonnement te koop. Mocht je er zeker van willen zijn dat Samsung het toestel op tijd levert bij je, dan is het nog steeds mogelijk een exemplaar vooruit te bestellen. Wil je eerst nog meer lezen of zien over de S9, check dan onze uitgebreide hands-on ervaring.

Reacties (0)