‘Samsung Galaxy S8 wordt in april in New York onthuld’

19 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Naar verluidt zou Samsung de Samsung Galaxy S8 in februari aankondigen tijdens MWC 2017, maar die datum lijkt nu verschoven te zijn. Volgens nieuwe geruchten wil de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant het toestel pas in april in New York gaan aankondigen.

Samsung Galaxy S8 in april?

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Samsung Galaxy S8. Omdat Samsung zou hebben achterhaald wat nu precies de oorzaak van het probleem van de Galaxy Note 7 is – ook dit is nog een gerucht – zou het bedrijf hebben besloten de aankondiging van de Samsung Galaxy S8 uit te stellen naar april. Nu wordt er door het geruchtencircuit gemeld dat er in april een evenement zal plaatsvinden in New York, waar we officieel voor het eerst kennis zullen maken met het toestel. Dat betekent dus dat de presentatie niet tijdens MWC 2017 zal plaatsvinden.

En dat wordt al maanden gedacht. Vorig jaar kondige het bedrijf de Galaxy S7 wel aan tijdens Mobile World Congress 2016, dus is de kans groot dat Samsung tijdens het MWC van aankomend jaar van de gelegenheid gebruikmaakt de volgende Galaxy S aan te kondigen. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer de Samsung Galaxy S8 zal worden aangekondigd. Samsung heeft er zelf nog niets over bekendgemaakt. Ook deze nieuwe plannen zijn niet afkomstig van het bedrijf. We zullen dus moeten wachten op de bevestiging.

Reacties (0)