‘Samsung Galaxy S8 kan straks gezichten herkennen’

10 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-persafbeelding-2

Naast het kunnen scannen van de iris en een vingerafdruk, zou de Samsung Galaxy S8 ook gezichten kunnen gaan herkennen. Daarmee zou de smartphone binnen 0,1 seconden kunnen worden ontgrendeld, aldus bronnen uit Zuid-Korea.

Samsung Galaxy S8 herkent gezichten – gerucht

Er is al een hoop gelekt over de Samsung Galaxy S8, maar tot op heden hebben we nog maar weinig gelezen over een eventuele gezichtsscanner op de phablet. Naast het kunnen scannen van je vingerafdruk en je iris, zou de S8 straks dus ook je gezicht kunnen herkennen. Door dat te doen zou het mogelijk zijn dat het apparaat kan worden ontgrendeld binnen 0,1 seconde. Dit is in elk geval te lezen in de Korean Economic Daily. De journalist zou hebben gesproken met een hooggeplaatste Samsung-medewerker.

De Samsung Galaxy S8 wordt, samen met zijn grote broer de Galaxy S8 Plus, op 29 maart onthuld, heeft Samsung eerder bekendgemaakt. Beide toestellen zullen qua specs weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte lijkt tot op heden anders te zijn: de reguliere variant zou een scherm van 5,8-inch gaan krijgen, terwijl de Plus-versie en 6,2″-scherm kan krijgen. Onder de motorkap zou 4 GB aan werkgeheugen zitten, evenals de Qualcomm Snapdragon 835. Samsung heeft tot op heden alleen nog maar een teaser uitgebracht van de Galaxy S8.

Reacties (0)