‘Samsung Galaxy S20 Ultra krijgt 16 GB aan werkgeheugen’

14 januari 2020 2 Minuten 0 Reacties
samsung-galaxy-s10-plus-1-foto-2

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de Samsung Galaxy S20 Ultra maar liefst 16 GB aan werkgeheugen. Je kunt merken dat de presentatie van de S20-lijn nadert, aangezien de geruchtenmolen nu echt op gang gekomen is.

Samsung Galaxy S20 Ultra – mogelijk specs

Volgens Max Weinbach, de journalist die eerder bij XDA Developers informatie gelekt heeft over de Samsung Galaxy S20, krijgt de Samsung Galaxy S20 Ultra specificaties die we nog niet eerder gezien voor Android-telefoons. Het basismodel van de S20 Ultra zal 128 GB aan opslagruimte en 12 GB aan werkgeheugen krijgen, maar je kunt straks kiezen voor uitgebreidere opslag. Zo zou je zelfs 256 of 512 GB aan interne ruimte kunnen krijgen, terwijl je ook nog steeds een micro-sd-kaart tot 1 TB kunt gebruiken. Dan heb je dus al gauw 1,5 TB op je smartphone aan ruimte. Ook zou je moeten kunnen kiezen voor maar liefst 16 GB aan werkgeheugen.

Daarnaast zal er een Qualcomm Snapdragon 865-processor aanwezig (mogelijk krijgen we in Europa een Exynos-processor), terwijl het scherm een verversingssnelheid krijgt van 120 Hz en er ook ondersteuning is voor 5g. Mochten de geruchten kloppen, dan wordt dit één van de meest uitgebreide telefoons van 2020.

Advertentie

Daarnaast zal de Samsung Galaxy S20 Ultra de enige S20-variant zijn met een 108-megapixelcamera, terwijl de andere iteraties het moeten doen met een 12-megapixelcamera. Ook moet er een accu met een vermogen van 5.000 mAh aanwezig zijn. Op 11 februari weten we het zeker, dan kondigt Samsung namelijk de nieuwe smartphones aan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)