Samsung Galaxy Note te koop in Nederland

25 oktober 2011 1 Minuut 7 Reacties
galaxy-note-Samsung

Vele buitenlandse en Nederlandse websites speculeren nog over wanneer de Samsung Galaxy Note verschijnt maar wij hebben vandaag achterhaald dat je de nieuwe tablet / smartphone van Samsung vanaf vandaag al in Nederland kunt kopen. Onder andere Centralpoint, Redcoon en Belsimpel hebben de Galaxy Note namelijk sinds vandaag op voorraad. Deze kan gekocht worden met of zonder abonnement.

Voor een los toestel betaal je bij Redcoon 569,00 euro en met abonnement ben je bij Phoneshop eenmalig 80 euro voor het toestel kwijt. Hiervoor krijg je een product dat net tussen een smartphone en een tablet in zit met een 5.3 inch Super AMOLED display. De resolutie van het display bedraagt 1.280 bij 800 pixels wat behoorlijk hoog is voor dit schermformaat. Het AMOLED display moet zorgen voor intense kleuren, een hoog contrast en wijde kijkhoeken. Verder beschikt de Note over Android 2.3.5 Gingerbread waar Samsung haar eigen TouchWiz schil overheen gelegd heeft voor een optimale gebruikerservaring en meerdere functies.

Qua hardware krijg je verder een 1.4GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader om het geheugen van 16GB of 32GB uit te breiden, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een zogenaamde “S-Pen” stylus. Deze stylus kan in het apparaat opgeborgen worden. Qua aansluitingen en communicatie beschikt de Note over Wifi, Bluetooth 3G, en een USB aansluiting. Vanzelfsprekend kan de Note ook gewoon gebruikt worden als smartphone om te bellen en te smsen.

Samsung Galaxy Note commercial

Advertentie

De Samsung Galaxy Note weegt 178 gram en heeft een afmeting van 146.9 x 82.95 x 9.65 mm. Kortom, een zeer mobiel apparaat voor iedereen die graag een smartphone heeft met een extreem groot scherm. De Galaxy Note is te koop bij onder andere onderstaande winkels;

Redcoon
Centralpoint
Belsimpel
Ritel
Bol.com
(in bestelling)
Phoneshop
(vertraagde levertijd)
2Call
(vertraagde levertijd)
Studentmobiel
(in bestelling)

Voor meer informatie over de Galaxy Note kun je de hands-on video’s in dit artikel bekijken.

Reacties (7)