‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt een scherm van 6,4-inch’

12 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-8-foto-2

We mogen inmiddels verwachten dat Samsung in de tweede helft van het jaar een nieuwe Galaxy Note gaat uitbrengen. De volgende in de lijn zal dan waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 9 worden, waar nu steeds meer geruchten over (gaan) verschijnen.

Samsung Galaxy Note 9: bereid je voor op veel geruchten

Nu de Samsung Galaxy S9 is aangekondigd en uitgebracht (lees onze recensie hier), is het tijd om uit te kijken naar het volgende toestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant, namelijk de Samsung Galaxy Note 9. Dit toestel moet in de tweede helft van 2018 gaan verschijnen, dus bereid je alvast voor op maanden van speculatie en geruchten. Er waren al geruchten verschenen over een mogelijke vingerafdrukscanner in het scherm, maar nu zijn er meer verhalen verschenen, eveneens over de display — maar ook de accu.

Zo wordt er nu gezegd dat de Samsung Galaxy Note 9 wordt voorzien van een scherm van 6,4-inch. Mocht dit kloppen, dan wordt het scherm dus 0,1-inch groter in vergelijking met de Samsung Galaxy Note 8. Daarnaast wordt er gezegd dat de accu een vermogen krijgt van 4.000 mAh. Eerder werd al eens geroepen dat de accu groter zou worden dan in de Note 8 en onduidelijk is nu of dit een nieuw gerucht of een opvolgbericht van dat gerucht is. De accu in de Galaxy Note 8 heeft overigens een vermogen van 3.300 mAh.

Reacties (0)