‘Samsung Galaxy Note 6 krijgt centrale hub voor communicatie’

10 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-5

Mogelijk krijgt de Samsung Galaxy Note 6 een applicatie die moet dienen als een centrale hub waar je allerlei communicatie-applicaties kunt vinden. Deze hub moet het voor gebruikers gemakkelijker maken te communiceren met iedereen, vanuit één plek.

Gerucht: Galaxy Note 6 krijgt centrale berichtenhub

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Samsung Galaxy Note 6, die Samsung nog altijd niet heeft aangekondigd. Nu schijnt het zo te zijn dat de phablet, die mogelijk een 5,8″-scherm krijgt, wordt voorzien van een speciale applicatie, een soort hub, waar gebruikers vanuit kunnen communiceren. Deze app zal mogelijk Samsung Focus gaan heten en verschillende diensten in feite gaan combineren, zoals je agenda, e-mail, notities en meer. Het maakt voor de hub niet uit om wat voor e-mailadres het zou gaan, overigens.

[irp]

Ook zou het zo zijn dat alles met betrekking tot een contactpersoon ook te vinden is onder zijn entry, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Sommige contactpersonen kunnen de status ‘prioriteit’ krijgen. Datzelfde geldt overigens ook voor sommige sleutelwoorden. Wanneer je de app opent, dan zie je direct wat er vandaag gebeurt, nog moet gebeuren en al gebeurd is, evenals informatie over de komende en de voorbije dagen. Het design volgt verder de richtlijnen van het Material Design. Het is nu wachten op de aankondiging van Samsung.

Reacties (0)