Samsung Galaxy Awesome Unpacked: nieuwe Galaxy-toestellen op 17 maart

10 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy Awesome Unpacked

Samsung heeft vandaag aangekondigd dat het op 17 maart 2021 nieuwe smartphones in de Samsung Galaxy-serie gaat lanceren. Wij gokken op de Samsung Galaxy A52.

Op woensdag 17 maart om 15.00 uur kun je live meekijken bij het Samsung Galaxy Awesome Unpacked-evenement via YouTube. Samsung laat weten dat ze de wereld dan laten kennismaken met de nieuwste toevoegingen aan de Galaxy-familie.

Dit evenement is het tweede ‘Unpacked’-evenement van Samsung dit jaar. In januari werd er tijdens een soortgelijk evenement de nieuwe Galaxy S21-serie getoond. Lees ook onze review van de Samsung Galaxy S21 en de Galaxy S21 Ultra. Tijdens het evenement op 17 maart verwachten we nieuwe betaalbare smartphones in de Galaxy A-serie. Wij verwachten de Samsung Galaxy A52 en nog een ander toestel in de A-serie, mogelijk de A72. De A van Awesome past natuurlijk precies bij de A-serie van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

De Samsung Galaxy A52 wordt de opvolger van één van de bestverkopende toestellen ter wereld. Het begon met de lancering van de Samsung Galaxy A50 in 2019 en vorig jaar januari met de opvolger A51. Het toestel biedt het beste uit twee werelden. Zo krijg je diverse high-end functies tot je beschikking, maar dan voor een zeer betaalbare prijs. Wij mikken dan ook weer op een prijs van ongeveer 300 a 350 euro.

Live meekijken

Of Samsung nog meer nieuwe producten gaat aankondigen op 17 maart tijdens Samsung Galaxy Awesome Unpacked is op dit moment nog niet bekend. Je kunt 17 maart vanaf 15.00 uur live meekijken via het YouTube-kanaal van Samsung.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)