Samsung Galaxy A8 krijgt 16 megapixel-camera

06 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-a8-feature

Uit een brochure blijkt dat de vooralsnog onaangekondigde Samsung Galaxy A8-phablet een zestien megapixel-camera krijgt. Ook zou het toestel worden voorzien van Real-Time HDR en een f/1.9-opening. Daarnaast wordt het apparaat behoorlijk dun.

Samsung Galaxy A8 wordt de dunste Samsung tot op heden

Officieel heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf de phablet Samsung Galaxy A8 nog niet eens aangekondigd, maar dat betekent niet dat er momenteel an volop informatie te lezen is op het internet over het toestel. Ook dit weekend is er wederom het één en ander naar buiten gekomen over het toestel. Dit nieuws kwam naar buiten via een brochure. Al eerder schreven we bijvoorbeeld over de hardware van het aankomende toestel en ook al over de specificaties. De verrassing is er in elk geval al van af ten tijde van de aankondiging.

Volgens de brochure waar het toestel in vermeld staat, krijgt de Galaxy A8 een Super Amoled-scherm van 5,7 inch en een resolutie van 1080p. Onder de motorkap zit een octacore-processor (waarschijnlijk Samsungs eigen Exynos-hardware) en 2GB aan werkgeheugen. Verder krijgt het toestel 32GB aan interne opslagruimte, inclusief de mogelijkheid die uit te breiden met een microSD-kaart waardoor je toegang krijgt tot maximaal 128GB. Daarnaast krijgt de Samsung Galaxy A8 een batterij met een vermogen van 3050 mAh.

Andere specificaties die zijn opgedoken in die brochure is bijvoorbeeld de zestien megapixel-camera op het apparaat. Die camera wordt voorzien van een f/1.9-opening, inclusief Real-Time HDR. De camera lijkt in wezen erg op die van de Samsung Galaxy S6-smartphone. Ook krijgt het toestel een camera van vijf megapixels aan de voorkant en wordt hij slechts 5,9 centimeter dun – daarmee is het de dunste Samsung tot op heden. De A8 wordt verder voorzien van TouchWiz, die bovenop Android 5.1.1 zal worden gelegd.

Reacties (0)