Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus krijgen elk kwartaal beveiligingsupdates

11 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy A6

Samsung heeft op de eigen website bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy A6 en de Galaxy A6 Plus elk kwartaal nieuwe beveiligingsupdates moeten krijgen. Daarnaast krijgen beide toestellen in de toekomst Android P en Android Q.

Vorige week onthulde Samsung de Galaxy A6 en de Galaxy A6 Plus. Het bedrijf uit Korea legt de nadruk op de camera’s op beide toestellen. Het grote diafragma voor de camera aan de achterzijde en de led-flitser aan de voorzijde zorgen ervoor dat je dag en nacht foto’s kunt maken. De Galaxy A6 Plus heeft daarnaast een dubbele achtercamera en biedt de mogelijkheid om de scherptediepte en een bokeh-effect in te stellen. Vandaag heeft Samsung de toekomst voor beide toestellen bekendgemaakt op het gebied van beveiligingsupdates.

Elk kwartaal beveiligingsupdates en twee grote Android-updates

Waar Samsung voor de vlaggenschepen als de Galaxy S- en de Note-modellen elke maand nieuwe beveiligingsupdates uitbrengt, daar krijgen de goedkopere A6 en A6 Plus elk kwartaal nieuwe beveiligingsupdates. Dit heeft Samsung bekendgemaakt op de eigen website. Beide smartphones draaien daarnaast op Android 8.0 Oreo en zouden twee grote Android-updates moeten krijgen, waar Android P (9.0) de eerste van zou zijn. Ook zou Android Q (10.0) nog op beide modellen moeten verschijnen.

De Samsung Galaxy A6 krijgt een scherm van 5,6-inch in een resolutie van 720 bij 1.480 pixels. De iets grotere Galaxy A6 Plus heeft een scherm van 6-inch en een resolutie van 1.080 bij 2.220 pixels. Beide toestellen moeten medio juni verkrijgbaar zijn. De Galaxy A6 krijgt een verkoopadviesprijs van 309 euro, terwijl het Plus-model voor 369 euro over de toonbank moet gaan.

Reacties (0)