Samsung begint uitrol Android 4.4.2 KitKat voor Galaxy Tab 3 (8.0)

19 juni 2014 1 Minuut 7 Reacties
Samsung-Galaxy-Tab-3-retina

Samsung is begonnen met de uitrol van Android 4.4.2 KitKat voor de Galaxy Tab 3 (8.0), de 8-inch Android tablet die in juni 2013 gelanceerd werd.

Begin vorige maand begon Samsung dan eindelijk met de uitrol van Android 4.4.2 KitKat voor de eerste Galaxy Tab 3 modellen en vandaag is de Koreaanse fabrikant gestart met updates in Frankrijk. Daar kan de WiFi-versie van de Galaxy Tab 3 (8.0) voorzien worden van de meest recente versie van Android.

Op 10 juni ging Samsung van start met de uitrol van Android 4.4.2 KitKat voor de Galaxy Tab 3 (7.0), de eerste Galaxy Tab 3 tablet die de nieuwste versie van Android krijgt. Samsung heeft al meer dan eens beloofd dat alle derde generatie Galaxy Tabs een update kunnen verwachten en nu is het de beurt aan de Galaxy Tab 3 (8.0).

De Samsung Galaxy Tab 3 (8.0) werd in juni van 2013 gelanceerd met Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Android 4.4.2 KitKat werd kort daarna door Google uitgebracht en brengt onder meer betere prestaties, integratie van draadloze printmogelijkheden en een aantal veranderingen in het uiterlijk van TouchWiz.

Advertentie

De update kan OTA (Over The Air) of via de Kies-software van Samsung gedownload worden. Wanneer de update beschikbaar gesteld wordt voor Nederlandse eigenaren van de tablet is nog onduidelijk maar je kunt zelf checken of er een update is door naar de instellingen en bij ‘Over deze tablet’ naar updates te zoeken.

Lees ook onze Galaxy Tab 3 (8.0) review.

Reacties (7)