‘Renders tonen design van de Samsung Galaxy View 2’ (update)

24 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-view-2-afb-1

Er zijn renders opgedoken die ons mogelijk een eerste blik geven op de onaangekondigde Samsung Galaxy View 2. Dit wordt naar verluidt een grote tablet met een kickstand ingebouwd, die je in allerlei verschillende situaties zou kunnen gebruiken.

Update 24-04

Er is inmiddels meer informatie over de grote tablet naar buiten gekomen. Het apparaat zal Dolby Atmos ondersteunen en beschikt over een accu van 12.000 mAh. Daarnaast is er 64 GB aan interne opslagruimte aanwezig en kun je een micro-sd-kaart tot 400 GB gebruiken. Check ook de onderstaande video.

Samsung Galaxy View 2-renders – gerucht

De website Sammobile heeft de eerste renders van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy View 2 in handen. Wat meteen opvalt is de grote kickstand aan de achterkant, waardoor de tablet mooi rechtop kan worden neergezet. Wanneer je hem helemaal zou opvouwen, dan zou het typen of tekenen fijner zijn dan wanneer het apparaat helemaal plat ligt. Het apparaat zou een wifi- en 4g-variant moeten gaan krijgen, maar op moment van schrijven is het nog niet duidelijk of de grote tablet ook naar de Europese markt komt.

Advertentie

De Samsung Galaxy View 2 zou een groot scherm van 17,5-inch moeten krijgen. Daarnaast is het handvat, die het originele model met een 18,4″-scherm wel heeft, niet te zien op de afbeeldingen. Uit eerdere benchmarktests blijkt dat de View 2 mogelijk wordt voorzien van een Exynos 7885-processor, evenals 3 GB aan werkgeheugen. Het modelnummer is in elk geval SM-T927A, dus daar kun je de tablet voorlopig aan herkennen. Het is nog niet bekend wanneer Samsung zelf het apparaat gaat onthullen, dus dat is nog even afwachten.

Reacties (0)