Renders Samsung Galaxy S11+ laten vijf camera’s achterop zien

27 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s11-plus-renders-1

Er zijn renders verschenen waarop we waarschijnlijk de Samsung Galaxy S11+ te zien krijgen. De telefoon heeft vijf camera's achterop. Eerder verschenen er al renders van zowel de Galaxy S11 als de Galaxy S11E, die allemaal mogelijk in februari 2020 gepresenteerd worden.

Is dit de Samsung Galaxy S11+?

De renders zijn geplaatst door de bekende Twitteraar OnLeaks. Van voren lijkt de Samsung Galaxy S11+ ontzettend veel op de reguliere Galaxy S11, met een kleine frontcamera in het midden van het scherm. Het scherm is echter veel groter met 6,9-inch, waardoor de Galaxy 11+ dus bijna als een tablet geclassificeerd kan worden. Die beginnen namelijk vanaf 7,0-inch. Mogelijk krijgt de Galaxy S11+ een scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Samsung heeft echter geen informatie bevestigd over de aankomende toestellen.

Achterop zit straks waarschijnlijk een cameramodule met in totaal vijf sensoren. Waarschijnlijk zal één van die lenzen een camera met 108-megapixels zijn. Ook moet er een telelens met 5x optische zoom aanwezig zijn en zouden we moeten kunnen rekenen op autofocus met een laser en een time of flight-sensor. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de nieuwe, onlangs aangekondigde, Samsung Exynos 990-processor, samen met 12 GB aan werkgeheugen. De aankondiging vindt mogelijk ergens medio februari plaats, van volgend jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)