‘Renders LG G8 tonen telefoon zonder kleine speaker voor het bellen’

18 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lg-g8-render-1

Er zijn renders verschenen die ons mogelijk het design van de aankomende LG G8 ThinQ laten zien, een telefoon zonder speaker voor telefoongesprekken. In plaats daarvan zou de telefoon het geluid via het scherm (middels trillingen) ten gehore brengen.

LG G8 te zien op renders – gerucht

OnLeaks en 91mobiles hebben renders gepubliceerd die ons mogelijk het design van de LG G8 laten zien. Hoewel het design van de smartphone waarschijnlijk sterk zal lijken op de LG G7 ThinQ, zal er toch een groot verschil zijn: er is geen speaker voor telefoongesprekken aanwezig, zoals het er nu naar uitziet. In plaats daarvan zal de telefoon het geluid via het scherm, middels trillingen, de wereld in helpen. Wel mogen we nog rekenen op een hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant en een dubbele camera aan de achterkant.

In tegenstelling tot de G7 zal de camera dit keer horizontaal geparkeerd worden, in plaats van verticaal. Daarnaast zitten er aan de voorkant twee selfiecamera’s, waardoor het toestel in totaal vier camera’s heeft. Die camera’s zitten in een notch, boven het scherm van 6,1-inch. Links treffen we knoppen aan voor de Google Assistent en het volume, terwijl de aan-uitknop en de sim-lade aan de rechterkant zitten. Onduidelijk is nog of het apparaat een Snapdragon 845 of 855 gaat krijgen — mogelijk horen we tijdens Mobile World Congress 2019 meer.

Reacties (0)