Release van Windows 10 Timeline is een stukje dichterbij gekomen

29 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-timeline

Microsoft heeft laten weten dat Windows 10 Timeline naar de volgende build voor testers komt, waardoor de release ietwat dichterbij is. De feature stond oorspronkelijk gepland voor de Fall Creators Update, maar werd naar de volgende grote update geschoven.

Windows 10 Timeline komt dichterbij

Microsoft heeft laten weten dat testers van Windows 10-software binnenkort kunnen rekenen op een nieuwe functie: de Windows 10 Timeline. Deze feature moest eigenlijk al uitkomen met de Fall Creators Update, maar werd naar de volgende grote update geschoven. De functie is het beste te omschrijven als een venster met recente apps die wordt opgeslagen in de cloud, die toegankelijk is op een ander apparaat dan waar de apps en sites als eerste werden geopend. Helemaal handig met de Sets-functie die is aangekondigd.

Op dit moment is Windows 10 Timeline nog volop in ontwikkeling. Mocht je dus een tester zijn, dan kan het zijn dat er tijdens het gebruik nog dingen worden aangepast, verwijderd of aangevuld. Op dit moment is Microsoft op zoek naar feedback vanuit de community, zodat de functie straks goed werkt op allerlei apparaten met Windows 10 aan boord. Verder mogen testers rekenen op dingen als Cloud Clipboard en een verbeterde Fluent Design. Maar de Timeline-functie is toch wel de belangrijkste, laat Microsoft weten.

Reacties (0)