Redmi Note 10-serie van Xiaomi lanceert 4 maart met oled-scherm

02 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Redmi Note 10

Deze week kondigt Xiaomi de nieuwe Redmi Note 10 Series aan. De Chinese fabrikant gaat het dit keer anders aanpakken, want de nieuwe serie wordt uitgerust met amoled-schermen.

De Redmi-serie van Xiaomi behoort tot de populairste smartphones van de wereld. Vorig jaar stonden deze toestellen in de top 10 van bestverkochte toestellen ter wereld in een lijst die vooral door Apple en Samsung gedomineerd werd. De Redmi-serie bestaat uit de reguliere variant en de Note-serie. Deze week wordt de Redmi Note 10 Series officieel gepresenteerd. Topman Manu Kumar Jain van Xiaomi India heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht, want voor het eerst zal de Note 10-serie gebruikmaken van een amoled-scherm.

De Redmi-serie staat erom bekend dat het veel waar voor het geld biedt. Je vindt vaak technologie terug uit het midden- en zelfs het topsegment op deze betaalbare toestellen. Tot op heden beschikten deze smartphones vaak over lcd-schermen, maar de Redmi Note 10 Series komt met een 120Hz Amoled display.

Advertentie

Officiële lancering op 4 maart

Enkele uren later werd het nieuws ook door het officiële Xiaomi Twitter-account bevestigd. Het eerste 120 Hz Amoled display op de Redmi Note Series. Je hoeft overigens niet lang te wachten op de officiële presentatie van de nieuwe Redmi Note 10. Het bedrijf heeft ook bekendgemaakt dat de officiële lancering op 4 maart plaats zal vinden. Naast de reguliere Note 10 verwachten we ook wederom een Pro-versie met net iets betere specificaties.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)