‘Prototype iPad 3 toont quad-core processor en LTE ondersteuning’

01 februari 2012 1 Minuut 1 Reacties
ipad2-bigger

Wederom zijn er vandaag berichten opgedoken over een quad-core processor voor de nieuwe iPad 3. Deze keer heeft de website BGR een aantal screenshots in handen gekregen die als bewijs moeten dienen. De bron heeft naar eigen zeggen een prototype van de iPad 3 in bezit en heeft middels de iBoot tool informatie over de specs weten te achterhalen.

Het prototype zou in ieder geval beschikken over een quad-core A6 processor, Wifi en LTE (4G) ondersteuning. Niet heel spannend want de laatste geruchten spraken over exact dezelfde specs, maar mocht Apple voor een quad-core processor kiezen dan zou de iPad 3 het snelste iOS apparaat tot nu toe worden. Daarnaast wordt er gesproken over twee modelnummers (J2 en J3) wat waarschijnlijk gaat om Wifi-only en 3G + 4G modellen. Helaas wordt er nergens gesproken over een nieuw hoge resolutie display. Naast de quad-core processor en LTE ondersteuning is dat toch wel het meest gehoorde gerucht.

Volgens de laatste geruchten zou de iPad 3 ergens eind februari of begin maart gepresenteerd worden, exact de periode dat ook Samsung van zich zal doen spreken met de presentatie van nieuwe (quad-core?) tablets tijdens het Mobile World Congres in Barcelona. De strijd tussen de nieuwe modellen zal dus snel weer losbarsten.

Reacties (1)