‘Productie Samsung Galaxy Note 3 Lite gestart’

14 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-3

Samsung is gestart met de productie van de Samsung Galaxy Note 3 Lite, naar verluidt de goedkopere versie van de Galaxy Note 3. Naar verwachting wordt de phablet gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona in februari 2014.

Massaproductie gestart

De massaproductie van de Galaxy Note 3 is volgens de Koreaanse website ETNews in november gestart. Het scherm van deze goedkope versie van de Galaxy Note 3 is 5,7 inch en daarmee even groot als de huidige Galaxy Note 3. Wel heeft Samsung als we de geruchten mogen geloven voor een LCD-scherm gekozen in plaats van een OLED-scherm en de phablet heeft een 8 megapixelcamera in plaats van de 13 megapixelcamera waar de Galaxy Note 3 over beschikt.

Wel beschikt de Galaxy Note 3 Lite over de Samsung S Pen, deze speciale stylus geeft de Galaxy Note 3 de extra functies ten opzichte van een smartphone zoals de Galaxy S4. Verdere specificaties van de goedkope Galaxy Note 3 zijn nog niet bekend, wel zou Samsung voor voldoende verschil zorgen met de huidige Note 3, zodat de verkoop van de phablet niet zullen teruglopen.

10 Miljoen

Samsung verwacht volgens ETNews dat de Galaxy Note 3 Lite goed is voor 30 procent van de verkopen van de Note 3-serie. De huidige Galaxy Note 3 is momenteel de best verkopende Note-phablet. Eerder deze week werd al bekend dat de Galaxy Note 3 in de eerste twee maanden na de launch al tien miljoen keer is verkocht.

Reacties (0)