Prijzen Google Nexus 6 en Nexus 9 gelekt

15 oktober 2014 2 Minuten 0 Reacties
nexus-9

Nog voordat de Nexus 6 en Nexus 9 gepresenteerd lijken alle prijzen al bekend. In Duitsland zijn de eerste retailprijzen opgedoken.

Vanavond is het dan waarschijnlijk zover; dan presenteert Google de langverwachte Nexus 6 en Nexus 9. Beide toestellen draaien hoogstwaarschijnlijk op het nieuwe Android L en worden zonder grootse presentatie aangekondigd. Voordat het zover is lijken echter alle prijzen van de nieuwe toestellen al bekend. In Duitsland zijn namelijk de eerste lijsten van retailers opgedoken.

Google Nexus 9

De Google Nexus 9 wordt de nieuwste tablet van Google, gemaak door HTC. Dit toestel krijgt, als we de geruchten mogen geloven, een 8.9-inch display met een hoge resolutie mee en draait op een Tegra K1-processor van Nvidia. Uit de voorraadlijsten van de Media Markt in Duitsland kunnen we opmaken dat de goedkoopste versie van de Nexus 9 399 euro gaat kosten. Hiervoor krijg je de 16GB WiFi-only versie, in een zwarte of witte kleur. De overige prijzen vind je hieronder;

We zullen vanavond gaan zien dat Google en HTC deze zestal varianten gaat onthullen van de Nexus 9-tablet:

Advertentie
  • Nexus 9 16 GB WiFi (wit): 399 euro
  • Nexus 9 16 GB WiFi (zwart): 399 euro
  • Nexus 9 32 GB WiFi (wit): 489 euro
  • Nexus 9 32 GB WiFi (zwart): 489 euro
  • Nexus 9 32 GB 4G (wit): 569 euro
  • Nexus 9 32 GB 4G (zwart): 569 euro

Google Nexus 6

De Google Nexus 6 is de eerste echte phablet van Google, geproduceerd door Motorola. Dit toestel beschikt naar alle waarschijnlijkheid over een 5.9-inch display met QHD-resolutie en draait op een Qualcomm Snapdragon 805-processor. Het toestel komt volgens dezelfde lijsten van de Duitse Media Markt voor een prijs vanaf 569 euro in de winkels te liggen. Hiervoor krijg je de 32GB-versie in het zwart of wit. Voor de 64GB-variant moet 649 euro betaald worden.

Android Lollipop

Dat we Android L gaan zien staat zo goed als vast maar welke naam Google voor deze versie kist is nog niet helemaal zeker. Echter, er zijn vandaag screenshots opgedoken waarin een lolly-icon in de notificatiebalk van Android verschijnt. Zou het dan toch zijn dat Google voor Lollipop kiest of wordt het alsnog Licorice? Vanavond rond een uur of 9 krijgen we waarschijnlijk duidelijkheid en lees je natuurlijk alles hier.

Reacties (0)