‘Prijs Samsung Galaxy S9 en S9+ bekend’

23 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung_Galaxy_S9_2

Evan Blass van EVLeaks heeft informatie naar buiten gebracht over de prijs van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+. Als zijn informatie klopt zijn beide smartphones duurder dan de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Komende zondag horen we het nieuws van Samsung zelf tijdens het Unpacked-evenement.

Komend weekend is het zover. Voordat de Mobile World Congress 2018 in Barcelona zal beginnen komt Samsung met het Unpacked-evenement. Daar worden de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ officieel geïntroduceerd. Al maanden komt er nieuws naar buiten over beide smartphones. Vandaag is er een lek van Evan Blass van EVLeaks over de prijs van beide toestellen in Europa.

Evan Blass heeft in het verleden talloze lekken over nieuwe smartphones naar buiten gebracht, die uiteindelijk in de meeste gevallen bleken te kloppen. In een bericht op zijn Twitter-account verschenen twee afbeeldingen met de prijzen van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ in euro’s.

Zo zou de Galaxy S9 een prijs van 841 euro krijgen, terwijl het grotere broertje de Galaxy S9+ voor 997 euro over de toonbank zal gaan. Mochten de prijzen kloppen, dan zijn beide smartphones duurder dan de voorgangers. De Galaxy S8 ging voor 799 euro over de toonbank en de Galaxy S8+ voor 899 euro.

Advertentie

Duurder dan de voorgangers

De smartphones zijn daarmee flink aan de prijs. We zullen nog tot zondag moeten wachten op de officiële onthulling waar Samsung ongetwijfeld zelf de prijzen zal noemen. De Galaxy S9+ zal waarschijnlijk over een dubbele camera beschikken en heeft een iets groter scherm van 6,2-inch. Dit in tegenstelling tot de Galaxy S9 dat een display van 5,8-inch zou hebben met een enkele camera aan de achterzijde. Beide toestellen zouden wel over stereo speakers en een combinatie van een gezichts- en oogscan beschikken.

Kun je niet wachten op de officiële onthulling van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+? Dit mag je verwachten van de Samsung Galaxy S9.

Reacties (0)