Pokémon Go viert Halloween vanaf 17 oktober

15 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-halloween-2019

De populaire augmentedrealitygame Pokémon Go viert vanaf 17 oktober aanstaande het Halloween-evenement met alle spelers. Die spelers krijgen allerlei bonussen, evenals spullen voor je trainer en de kans zeldzamere Pokémon te vangen.

Pokémon Go Halloween-evenement

Vanaf 17 oktober kunnen spelers van Pokémon Go meer Shadow Pokémon van Team Go Rocker verwachten. Deze Pokémon kun je bij de Pokéstops verwachten: Weedle, Kakuna, Beedrill, Electabuzz, Magmar, Lapras, Mareep, Seedot, Nuzleaf, Sableye, Trapinch, Cacnea, Shippet en Duskull. Als je mazzel hebt kom je verder in het wild een Shiny Yamask tegen, terwijl je in de Style Shop de volgende items, in de vorm van kleding en tassen, moet kunnen kopen: Zubat Bag, Pikachu Onesie, Cubone cap, Litwick Cap en de Mimikyu Bag.

Verder mogen Pokémon Go-spelers rekenen op meer Pokémon van het type ghost en dark. Dat geldt voor de wild encouters, maar ook voor de eieren en raids. Bovendien kan het gebeuren dat sommige Pokémon in raids speciale Halloween-outfits dragen. Zo kan Charmander een Cubone-kostuum aan hebben, draagt Bulbasaur mogelijk een Shedinja-pakje, heeft Pikachu een Mimikyu-outfit aan (dan is die cirkel ook weer rond) en verkleedt Squirte zich als Yamask. Ook kun je Darkrai tegenkomen wanneer je alle taken van de professor voltooid.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)