Pokémon GO viert éénjarig bestaan met een speciale Pikachu

07 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-pikachu

Pokémon GO bestaat een jaar en dat is reden voor een feestje. Daarom kunnen trainers nu een speciale Pikachu in het wild tegenkomen. Deze Pikachu draagt de pet van Ash Ketchum, die we kennen uit de geanimeerde televisieserie.

Speciale Pikachu in Pokémon GO

Mocht je nog steeds Pokémon GO spelen, dan heb je het in de afgelopen weken goed gehad. Ontwikkelaar Niantic heeft verschillende in-game-evenementen gelanceerd, waardoor je waarschijnlijk nu meer specifieke Pokémon hebt kunnen vangen. Ook is het zo dat je een grote kans hebt op zeldzamere items. Vanaf vandaag tot en met 24 juli komen daar nog meer mogelijkheden bij. Want in die periode kan het zijn dat je een speciale Pikachu tegenkomt, die de pet van Ash Ketchum draagt (de hoofdrolspeler van de geanimeerde tv-serie).

Of de Pikachu nog speciale statistieken krijgen, is niet bekendgemaakt. Maar gelukkig kun je daar ook zelf achter komen door op zoek te gaan naar deze zeldzame Pokémon. Daarnaast is het mogelijk de Anniversary Box te downloaden. Deze box bevat Incubators, Max Revives, Ultra Balls en Raid Passes, tegen een gereduceerd tarief. Niantic meldt daarnaast dat er in de komende maanden nog wel eens meer in-game-events worden aangekondigd, dus zorg ervoor dat je genoeg items in je rugzak hebt zitten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)